L’Arrosseria va obrir les seves portes el 4 d’octubre de 2016, arrencant així amb molta il·lusió i professionalitat. El Xef Toni, amb més de trenta anys batallant per les cuines de restaurants tan emblemàtics com el Portinyol, el Pòsit d’Arenys, Montecalvari i altres, ha volgut portar la cuina del Maresme a Sant Cugat del Vallès. Aquí podem degustar cada dia d’una paella diferent, de muntanya, de peix i marisc, arròs negre, arròs caldós amb llamàntol, etc., sempre amb el seu toc personal.

Amb un important bagatge, Toni Vinyals i el seu cap de sala Josep Lluís, vénen del Portinyol i del Pòsit a portar-nos la cuina d’Arenys de Mar a Sant Cugat del Vallès.Pescado, Marisc i Arrossos tal com es fan al Maresme ia la Costa Brava.

En el nostre Restaurant podrà trobar exquisit peix d’ Arenys de Mar i d’un excel·lent marisc procedent de les Costes de Galícia i el Cantàbric.
També tenim entrecot de vedella de Girona, botifarra i pollastre de pagès … Tot a la brasa.

Encara que la nostra preferència és evidentment el peix i l’arròs. Arròs «bomba» del Delta de l’Ebre o de Pals. Aquest és l’ingredient bàsic per als nostres excel · lents arrossos, un producte d’una qualitat extraordinària que aguanta molt bé la cocció i que agafa perfectament el sabor del peix.

El nostre plat Estrella són les garotes de Mar Trufades. Un producte gourmet, delicatessen, un menjar que val la pena provar. A partir del corall de la garota, fem una crema amb Llagostins, Gamba, Escamarlà, Salmó marinat i Tòfona Blanca.

HORARIS

DILLUNS      10,30 a 18,00

DIMARTS      10,30 a 18,00

DIMECRES    10,30 a 18,00

DIJOUS          10,30 a 18,00

DIVENDRES 10,30 a 24,00

DISSABTE     10,30 a 18,00

DIUMENGE  10,30 a 18,00