La Garota de Mar Trufada

La Garota, és un crustaci típic de la cuina dels pescadors de la Costa Brava, on  es coneix també com uriç/oriç, eriçó de mar, garota, cassoleta de mar i a l’Alguer bogamarí.

És una menjar típica dels mesos d’hivern, quan amb les “minves” de la mar, la pesca per apnea en permetia aconseguir-ne amb facilitat. Actualment se’n supervisa la seva captura per evitar la sobreexplotació a que s’havia sotmés els darrers anys.

La Garota de Mar Trufada, és un producte Gourmet, una delicatesse, que val la pena tastar-la.

A partir del corall de la Garota fem una crema de llagostí, gamba, escamarlà, salmò marinat i tòfona blanca.

El resultat es un plat exquisit que posem al abast de tos els nostres clients.

Arrossos

La Cuina del Maresme defineix els nostres arrossos i fideuàs.

Tant L’arròs negre, com l’arròs amb peix i marisc o de muntanya, els fem amb arròs tipus «bomba», del Delta de l’Ebre o de Pals. És un producte d’una qualitat altíssima.
Originari del Delta de l’Ebre, l’arròs Bomba és un clar referent de la cuina mediterrània i el més utilitzat en tota la Costa Mediterrània. Indispensable a qualsevol cuina, no es passa i sempre queda solt.
La seva gran capacitat d’absorció i la seva textura, converteixen aquest arròs en un dels més apreciats pels cuiners.

I per un fer un bon arròs, cal que tinguem una millor matèria prima. En aquest cas el peix i el marisc.
Triem les millors llagostes, gambes, escamarlans i musclos que poden sortir de la Mediterrània, tots de la Costa d’Arenys de Mar. Aixó es la clau per poder oferir un arròs amb autèntic sabor de la Costa Brava.