Tapes

Pernil Ibèric de Gla al Tall amb Pa de Coca
Anxoves del Cantàbric amb Pa de Coca
Garota de Mar Trufada
Dauet del Salmó Marinat del Chef
Calamar del Mediterrani a la Romana
Xipironets de Costa a l’Andalusa
Croquetes de Rapi Gambes
Croquetes de Pollastre Rostit
Bunyolets Casolans de Morro de Bacallà
Pop a la Gallega amb la seva Patata
Patates Braves de l’Arosseria
Patates rebels
Musclos de Roca al Chardonay
Cloïsses Gallegues a la Marinera
Escopinya a la Planxa
Gambes d’Arenys al «Ajillo»
Sèpia al estil Serrallo
Cargols a la Llauna amb All i oli i Romesco

Plats Principals

Caldereta de Llamàntol al Cava (Dos Persones)
Paella Marinera de Peix i Marisc
Arrós Negre de Sèpia d’Arenys de Mar
Fideuà de Peix i Marisc al estil del Maresme
Paella de Muntanya
Arròs Caldòs amb Llamàntol
Peix de Llotja a la Planxa, Forn o a la Sal

Les Nostres Carns

Entrecot de Vedella de Girona a la Brasa amb Guarnició
Botifarra a la Brasa amb Guarnició
Pollastre a la Brasa amb Guarnició